antrasit renk tonları Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Antrasit kabil derin renklere ortalık okumanın yolu cevher renkleridir. Turkuazlar, morlar, canlı yeşiller sayesinde antrasit renk farklı bir mekana gezi örgülmasını katkısızlar.

Duvarlarda, mobilyalarda ya da aksesuarlarda antrasit renk kullanıldığında bu renkle uyumlu farklı tonlarla mekana ayrı bir gökyüzü katılabilir. Renkler ömürımızın süresince bizim öz halimizi izleyeceği yolu göstermeye yarayan en önemli unsurlar arasındadır.

Bohem Stil Nedir? Aile dekorasyonlarında yaratıcılık ve salim bir düzlem yaratmayı âlem lüzum. İnsanlar konut dekorasyonlarına çoğu kez tarzlarına…

Dar sahipleri antrasit rengini mobilyalarda duvarlarda yahut aksesuarlarda kullanarak modern bir estetik elde edebilir. Möble seçiminde antrasit tonlarına yönelmek mekanı şekersiz ve yapmacık bir hale getirirken aynı zamanda zamanla modası geçmeyen bir şıklık sunar.

Kahve & Yeşil Tonları: Antrasit, kahverengi tonlarıyla natürel ve hamam bir intibak sağlamlar. Bu kombinasyon, evinizde huzurlu ve hamam bir âlem oluşturur.

Ağırlıklı olarak en çok tutulan duvar renkleri gri tonlarında ve boş tonlarda olan duvar renkleri olarak önmıza çıkıyor. Firmalar genelde bu renkleri her yıl kartalalarında konum vermektedir.

Antrasit rengin minimalist dekorasyon uyumu evleri çağdaş ve zarafetli bir estetikle donatmanın harika bir yolu olarak öne çıkar. Minimalist dekorasyon düz ve fonksiyonel layihama odaklanırken antrasit renk tonları da bu prensipleri antrasit gri boya destekleyerek mekanlara derinlik ve şıklık katar.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler ilk gözta ocaklık ve banyo dekorasyonunda sağlam tercih etmeyeceğiniz renkler kabilinden gelebilir. Bu alanlarda hijyen ve derneşik bir görünüm elde etmek isteseniz de zahmetsiz kirlenen ve izleri anında ortaya çıkaran beyaz zehir rengi tercih kılmak istemeyeceksiniz. Banyo ve mutfaklara çok yakışan antrasit rengi yönetmek bâtınin deneyebileceğiniz birkaç tüyo antrasit gri boya var. Bu alanlarda kullanacağınız fayans ya da seramikleri antrasit ya da antrasit rengi ile uyumlu renkler beyninde seçebilirsiniz.

Antrasit renk kullanılırken mekanın amacı ile uyumlu olması ve istenilen atmosferi yaratması sağlamlanmalıdır. Antrasit ile en çok geçim yakalayan renklerden biri yeşildir.

Sakat sprey boya duvar kağıdı ve noksan boya şeklinde tasarlanan duvarlarda zir kısmın beyaz olması alanın henüz aydınlık ve geniş gözükmesini sağlarken üst bölümde mütebaki antrasit duvar rengi dekorasyona ferlü bir yıldızlış kazanmıştırrır. Duvar dekorasyonunda bütnamdark arıyorsanız ve beyaz zehir sizin derunin bir şık değilse tüm duvarlarınızı antrasit rengi yapmış oldurdıktan sonrasında beyaz zehir zemin ya da parafin koltuklar ile hayat yerınıza nazarıitibar çekici bir görünüm kazandırabilirsiniz. 

Bu tarz şeylerin kanatı silsile; modern bostan ve çıkma mobilyaları, en şık davetlerinize eşlik edecek delmek odası ağırlıkmları, ve şık olduğu denli kullanışlı ocaklık masa takımları, ayrıcalıklı Bellona kataloğunda siz kıymettar kullanıcılarımızın beğenilerine sunuluyor.

Ülkemizde yaşanmış olan sarsıntı felaketinde yaşamını kaybeden yurttaşlarımıza Tanrı’fecir yağmur, yakınlarına mirsağlığı, üzüntülülarımıza acil şifalar diliyoruz.

Henüz modernize ve henüz azca karakterize mekanlar ciğerin ise grinin dargın tonlarını kullanın. Dargın tonlarda göze çarpacak olan ast ton mavimsi, yeşilimsi yahut morumsu olup az buçuk daha bıçkın ve sınai bir tarz sağlamlayacaktır.

Vizon rengi, sutaş yeşili, kiremit rengi kadar renklerle antrasit rengi nispeten yararlı bir ahenk yakalar. Bunun dışında antrasit rengiyle uyumlu renklerden kimiları şunlardır:

Report this wiki page