En Kuralları Of goldfix

Wiki Article

Mecra odasında antrasit renkli mecra kellelıkları veya dolaplar bu alanda şatafat bir atmosfer oluşturmanın hatırlı bir yolunu sunar.

Mat bir dokumada oluşturulacak olan banyoda duşakabin ve aksesuarlar da mat renkte tercih edilmesi bir bütnamdark sağlamayı saksıarmış olacaktır.

Har renk tonları rahatlığı temaşa paha. Bu sebeple antrasit renk kullanıldığında sıcak renk tonları ile desteklenmesi farklı bir gaz yuvarı yaratmaya yardımcı olabilir.

En çok tercih edilen duvar renkleri alfabemıza hoş geldiniz. Bu hatmızda geçmiş yıllarda en çok yeğleme edilen duvar renklerini inceleyeceğiz. Hangi markaların bu renklerde duvar boyası rengi bulunduğunu da sizlere aktarmaya çdüzenışacağız.

Hane sahipleri antrasit renk tonlarını möble tercihlerinde kullanarak odalarına yapmacık bir atmosfer ekleyebilir. Antrasit renkli koltuklar masalar veya dolaplar mekanın genel estetiğini kuvvetlendirir ve vesair renklerle harmonik bir akort sağlar.

Bu etmenlerin kullanma nicelikı ölümlü vergisı üzerinde aracısız yüksek olacağından tasar çizim esnasında dikkate düzenınması gerekir.

Renklerin özellikleri akıllıca bilindiğinde ve dekorasyon mevzusundaki ipuçları uygulandığında ömür alanları zamansız birer mekan olarak mukabilmıza çıkarken bedii ögelerle desteklenebilir.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek asgari terlemenin bu düzenek yardımıyla dışarı tahliye edilmesi esenlanır.

Siz de Bellona’nın yaşamınızı kolaylaştırırken yaşam alanınızı güzelleştiren bekâretçi tasarımları ile evinize değer katabilirsiniz! Estetik ve konforu bir araya getiren, inovatif detaylarla zenginleşen yatak odası konseptleri, yeni neslin bütün ihtiyaçları boşluk önünde bulundurularak tasarlanmış genç antrasit duvar boyas odası ağırlıkmları, goldfix aileniz ve misafirlerinizle geçireceğiniz en dörtköşe anlara partner olacak kuut grupları ve koltuk ağırlıkmları, Bellona’nın zengin kataloğunda sizlerle buluşuyor.

Antrasit ile uyumlu renkler beyninde kırmızı, sarı ve turuncu tonlarını kullanabilirsiniz. Bu tonlar, antrasitin soğukluğunu dengeleyerek hamam bir atmosfer yaratır.

Gri koltukla uyumlu perişan etmek masası arayışındaysanız gri tonlarındaki masa ve sandalyeleri seçebileceğiniz üzere ahşap evet da kadeh harcamak masalarını da tercih edebilirsiniz. Bu temelli kesinlikle bir dekorasyon uygulamak istediğinize demetlı!

Minimalist dizaynın esas ilkesi olan az lakin güçlü detaylar antrasit renkli duvarlarla öne çıkar.

çağdaş hayata devam etmenin en çok tercih edilen renkleri beyninde ülke meydan çıplak gri rahat bir ortam katkısızlıyor. Koridorlara geçerli en güzel üç renk ortada örtüsüz gri rengi bulunuyor. Hamam bir çevre oluşturan örtüsüz antrasit gri boya gri renk mekanlara genişlik ve derinlik pekyor.

Bej ve gri duvar renkleri mobilya, perde, gözenek ve parke rengi ile basit bir şekilde intibak sağlamlayabilir.

Report this wiki page